Finanční analýza společnosti Unilever ČR, spol. s r. o. - Horňáková, Veronika; Sieber, Martina; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce hodnotí finanční zdraví společnosti Unilever ČR, spol. s.r.o. na základě výstupů z provedené finanční analýzy. Vzhledem k velikosti firmy, je zajímavé sledovat jakým způsobem je či není firma ovlivněna zásadními změnami v chodu společnosti. V roce 2004 byla zásadním krokem rozsáhlá restrukturalizace, v roce 2005 potom finančně náročný nákup akcií firmy Bestfoods CZ. Celkově se dá konstatovat, že vzhledem k možnostem jaké takto velká společnost má, je nepravděpodobné, že by čelila velkým finančním problémům. Finanční zdraví firmy je stabilní.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses