Návrh databázového modelu pro informační, komunitní a e-learningový portál se zaměřením na výuku uchazečů o řidičský průkaz - Demuth, Jan (2009)
Cílem této bakalářské práce je navržení a zdokumentování tvorby webového portálu pokrývajícího informační, komunitní a e-learningovou aplikační funkcionalitu zaměřenou na oblast problematiky autoškol a podpory výuky uchazečů o řidičský průkaz. Hlavní důraz je kladen na fázi návrhu optimálního databázového modelu, který je nezávislý na výsledném technologickém řešení vyvíjené aplikace a zdokumentování vztahu a významu všech prvků systému, které proces návrhu i následného vývoje fyzické databáze ovlivňují.