Návrh databázového modelu pro informační, komunitní a e-learningový portál se zaměřením na výuku uchazečů o řidičský průkaz - Demuth, Jan; Palovská, Helena, 1959-; Klas, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této bakalářské práce je navržení a zdokumentování tvorby webového portálu pokrývajícího informační, komunitní a e-learningovou aplikační funkcionalitu zaměřenou na oblast problematiky autoškol a podpory výuky uchazečů o řidičský průkaz. Hlavní důraz je kladen na fázi návrhu optimálního databázového modelu, který je nezávislý na výsledném technologickém řešení vyvíjené aplikace a zdokumentování vztahu a významu všech prvků systému, které proces návrhu i následného vývoje fyzické databáze ovlivňují.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; databáze; bakalářské práce; databases; bachelor's theses