Modely analýzy obalu dat a jejich aplikace - Vejdělková, Dita (2009)
Práce obsahuje přehled základních modelů analýzy obalu dat (BCC a CCR modely), které jsou následně aplikovány na reálných datech. Modely byly aplikovány na zhodnocení efektivnosti bank působících na českém trhu. Jsou také naznačeny možnosti řešení při neefektivnosti bank.