Modely analýzy obalu dat a jejich aplikace - Vejdělková, Dita; Jablonský, Josef, 1955-; Flusserová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Práce obsahuje přehled základních modelů analýzy obalu dat (BCC a CCR modely), které jsou následně aplikovány na reálných datech. Modely byly aplikovány na zhodnocení efektivnosti bank působících na českém trhu. Jsou také naznačeny možnosti řešení při neefektivnosti bank.
Vedoucí práce: Josef Jablonský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses