Komparace účetnictví s daní z příjmů právnických osob - Dufek, Jiří; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem bakalářské práce je rozbor úprav výsledku hospodaření na základ daně a následně výpočtu samotné daně z příjmů právnických osob. Pozornost věnuji také některým nákladům, které je možné dle současné legislativy tvořit za účelem snížení základu daně z příjmů právnických osob. Práce také poukazuje na významný přínos účtů analytické evidence v rámci stanovení základu daně.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses