Analýza vývoje zadluženosti českých domácností - Dvorský, Aleš (2009)
Bakalářská práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první části je popisován bankovní a nebankovní úvěrový trh. Dále jsou charakterizovány hlavní úvěrové produkty. V druhé části práce je také analyzován vývoj zadluženosti českých domácností v oblastech bankovního a nebankovního trhu. Tato část také popisuje vývoj exekucí a osobní bankrotů. Na konci druhé části je ukázán vývoj vkladů a úvěrů domácností. Poslední část obsahuje mezinárodní srovnání zadluženosti českých domácností a závěr.