Analýza vývoje zadluženosti českých domácností - Dvorský, Aleš; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první části je popisován bankovní a nebankovní úvěrový trh. Dále jsou charakterizovány hlavní úvěrové produkty. V druhé části práce je také analyzován vývoj zadluženosti českých domácností v oblastech bankovního a nebankovního trhu. Tato část také popisuje vývoj exekucí a osobní bankrotů. Na konci druhé části je ukázán vývoj vkladů a úvěrů domácností. Poslední část obsahuje mezinárodní srovnání zadluženosti českých domácností a závěr.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses