Řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků - Mudříková, Zuzana (2009)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat a posoudit používaná pravidla a postupy řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků ve společnosti NOVACS, konfrontovat přijatou teorii s používanou praxí, identifikovat a objasnit přednosti a nedostatky aplikovaného systému řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků a pokusit se navrhnout vhodné změny a úpravy.