Řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků - Mudříková, Zuzana; Šikýř, Martin, 1974-; Brabec, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je prozkoumat a posoudit používaná pravidla a postupy řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků ve společnosti NOVACS, konfrontovat přijatou teorii s používanou praxí, identifikovat a objasnit přednosti a nedostatky aplikovaného systému řízení pracovního výkonu a hodnocení pracovníků a pokusit se navrhnout vhodné změny a úpravy.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses