Příčiny neúspěchu podnikání malého nebo středního podniku - Nováková, Zuzana; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce pojednává o možných příčinách neúspěchu v podnikání, se zaměřením na malé a střední podniky. Využívá dostupných průzkumů na toto téma, především ČSÚ a Hospodářské komory. Také využívá zkušeností autorky z tohoto oboru. Práce byla zpracovávána v době světové hospodářské krize a proto je částečně zaměřena i na toto aktuální téma. Jejím cílem je zhodnotit možné příčiny a navrhnout možná řešení, především však upozornit na možné překážky, na které by si měl dát začínající podnikatel pozor, které ho mohou překvapit a zbytečně přivést do problémů.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses