Oceňování v účetnictví ČR v porovnání s IAS/IFRS - Litvanová, Lucie; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této práce je proniknout do tématu oceňování, rozlišit dva rozhodující momenty ocenění -- ocenění v okamžiku pořízení a ocenění k rozvahovému dni. Práce shrnuje používané oceňovací základny a oceňovací postupy podle českých účetních předpisů a podle Mezinárodních účetních standardů a následně jejich porovnání. Na závěr je pro lepší ilustraci uvedeno několik praktických příkladů.
Vedoucí práce: Lenka Velechovská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses