Mezinárodní komparace kontroních systému v oblasti veřejných zakázek - Zůna, Zdeněk (2009)
Předmětem bakalářské práce jsou systémy přezkumu v oblasti veřejných zakázek v České republice a ve Francii. V úvodní části jsou vymezeny základní pojmy z dané problematiky, na které navazuje obecné pojednání o kontrole a jejích možnostech. Následuje podrobný popis obou systémů a práce je zakončena jejich komparativní analýzou, která poukazuje na některé výhody a nevýhody včetně doporučení pro Českou republiku.