Mezinárodní komparace kontroních systému v oblasti veřejných zakázek - Zůna, Zdeněk; Pavel, Jan, 1978-; Pavel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Předmětem bakalářské práce jsou systémy přezkumu v oblasti veřejných zakázek v České republice a ve Francii. V úvodní části jsou vymezeny základní pojmy z dané problematiky, na které navazuje obecné pojednání o kontrole a jejích možnostech. Následuje podrobný popis obou systémů a práce je zakončena jejich komparativní analýzou, která poukazuje na některé výhody a nevýhody včetně doporučení pro Českou republiku.
Vedoucí práce: Jan Pavel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses