Zavádění ERp systémů do malých a středních podniků - Dvořáková, Jitka; Svatá, Vlasta, 1952-; Říhová, Zora, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato práce se věnuje problematice zavádění ERP systémů do malých a středních podniků. Hlavním cílem práce je porovnat teoretické a praktické zavádění těchto systémů. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí a to tedy do části teoretické a části praktické. V rámci teoretické části je popisován vývoj ERP systémů, zavádění ERP systémů do podniků a specifika středních a malých podniků. Praktická část se zaměřuje na popsání zavádění ERP do dvou společností, vyvození závěrů z tohoto zavádění, základní porovnání systémů ve společnostech, srovnání teoretického a praktického zavádění. Praktická část také obsahuje dotazníkový průzkum. Práce si neklade za cíl porovnat všechny dostupné ERP systémy od všech dodavatelů, posuzuje pouze systémy a způsoby zavádění ve dvou zmíněných společnostech a z těchto poznatků vyvozuje závěry.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses