Neparametrické testy v SPSS - Kantorová, Petra (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem neparametrických testů, které nabízí statistický paket SPSS. První část obsahuje přehledné uspořádání vybraných testů podle různých kritérií. Dále je zaměřená na jejich charakteristiky a na jednotlivé kroky testování hypotéz. Ve druhé části se nachází postupy pro používání vybraných testů v SPSS. Poslední část obsahuje pří-klady využití a srovnání výsledků vybraných neparametrických testů.