Neparametrické testy v SPSS - Kantorová, Petra; Pecáková, Iva, 1955-; Blatná, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem neparametrických testů, které nabízí statistický paket SPSS. První část obsahuje přehledné uspořádání vybraných testů podle různých kritérií. Dále je zaměřená na jejich charakteristiky a na jednotlivé kroky testování hypotéz. Ve druhé části se nachází postupy pro používání vybraných testů v SPSS. Poslední část obsahuje pří-klady využití a srovnání výsledků vybraných neparametrických testů.
Vedoucí práce: Iva Pecáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; analýza dat; bakalářské práce; data analysis; bachelor's theses