Účetní zobrazení kontokorentního úvěru a operací s ním souvisejících - Machová, Zuzana (2009)
Cílem této práce je zobrazit účtování kontokrentního úvěru, jeho založení, čerpání, splácení, účtování poplatků, sankcí, úroků, ukončení úvěru a to nejen z hlediska banky, ale také z hlediska klientů, dle jednotlivých účtových osnov.