Účetní zobrazení kontokorentního úvěru a operací s ním souvisejících - Machová, Zuzana; Zelenka, Vladimír, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této práce je zobrazit účtování kontokrentního úvěru, jeho založení, čerpání, splácení, účtování poplatků, sankcí, úroků, ukončení úvěru a to nejen z hlediska banky, ale také z hlediska klientů, dle jednotlivých účtových osnov.
Vedoucí práce: Vladimír Zelenka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses