Finančná analýza společnosti REMAK a.s. - Vojtek, Samuel; Eysseltová, Sylvie; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce poukazuje na finanční zdraví společnosti Remak a.s. za období 2003-2007. Bakalářská práce je tvořena metodickou částí, ve které přibližuji postupy a metody výpočtů a analytickou částí, kde metody aplikuji na konkrétní, mnou vybraný podnik. Z výsledků je množné poznat, že podnik je jedním z nejmodernějších a nejlépe fungujících ve svém regionu a i na celém trhu v oblasti výroby elektronických strojů a zařízení v rámci vzduchotechnické oblasti. Podnik působí na trhu už od roku 1991 a za tu dobu dosáhl takových výsledků, že dnes nemusí být téměř závislý na cizích zdrojích.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses