Analýza výhodnosti elektronického vzdělávání - Jelínková, Kateřina; Švecová, Lenka; Rosický, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Vymezení pojmu e-learning na teoretické úrovni, posouzení a doporučení vhodnosti elektronického vzdělávání ve společnosti TO2.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; e-learning; vzdělávání; bakalářské práce; e-learning; education; bachelor's theses