Komparácia pravidel pri stanovovaní základu dane z príjmu zo závislej činnosti vo vybraných krajinách EU - Scholtz, Michal; Vančurová, Alena, 1957-; Vančurová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Předmětem bakalářske práce "Komparace pravidel stanovení základů daně z příjmů ze závislé činnosti ve vybraných zemích EU" je zobrazení principů a pravidel tvorby základu daně z příjmu ze závisle činnosti na Slovensku, Německu a Rakousku a jejich komparace. Zabýva se postupně předmětem daně, vynětím, rozsahem osvobozených příjmů, uznatelnými náklady, oceněním nepeněžných benefitů, odpočty a slevami v jednotlivých daňových systémech.
Vedoucí práce: Alena Vančurová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses