Finanční projekt nové firmy - Švolba, Martin (2009)
Tento projek se zabývá možností založit si novou firmu na vývoz jedoho z méně známých českých piv do zahraníčí,konkrétně do Velké Británie.Práce se snaží o co nejreálnější střednědobý odhad vývoje této firmy.