Finanční projekt nové firmy - Švolba, Martin; Krauseová, Jaruše, 1944-; Heřman, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tento projek se zabývá možností založit si novou firmu na vývoz jedoho z méně známých českých piv do zahraníčí,konkrétně do Velké Británie.Práce se snaží o co nejreálnější střednědobý odhad vývoje této firmy.
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zisk; pivo; bakalářské práce; profit; beer; bachelor's theses