Komplexní hodnocení výkonnosti podniku na základě účetních výkazů - Zubatý, Jan (2009)
Práce pojednává teoreticky o běžných i méně užívaných bankrotních a bonitních modelech. Praktcky porovnává stavební podniky HOCHTIEF CZ a OHL ŽS a posuzuje jejich finanční kondici a riziko krachu.