Komplexní hodnocení výkonnosti podniku na základě účetních výkazů - Zubatý, Jan; Strnad, Lucien; Synek, Miloslav, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce pojednává teoreticky o běžných i méně užívaných bankrotních a bonitních modelech. Praktcky porovnává stavební podniky HOCHTIEF CZ a OHL ŽS a posuzuje jejich finanční kondici a riziko krachu.
Vedoucí práce: Lucien Strnad
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses