Studie proveditelnosti projektu výroby nových izolačních fólií - Krynková, Pavla (2009)
Subjektům v České republice se se vstupem do Evropské unie naskytla možnost čerpání dotací ze strukturálních fondů. K většině žádostí musí být přiložena také studie proveditelnosti daného projektu. Tato práce je zaměřena právě na vypracování takovéto studie proveditelnosti. Je rozdělena do dvou částí - na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou nastíněny jednotlivé fáze průběhu projektu a obecná struktura studie proveditelnosti. V praktické části jsou podrobně rozebrány jednotlivé body závazné osnovy studie proveditelnosti. Cílem této práce je vytvoření podkladu pro studii proveditelnosti projektu výroby izolačních fólií.