Studie proveditelnosti projektu výroby nových izolačních fólií - Krynková, Pavla; Kačín, Radovan; Cejthamr, Václav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Subjektům v České republice se se vstupem do Evropské unie naskytla možnost čerpání dotací ze strukturálních fondů. K většině žádostí musí být přiložena také studie proveditelnosti daného projektu. Tato práce je zaměřena právě na vypracování takovéto studie proveditelnosti. Je rozdělena do dvou částí - na teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou nastíněny jednotlivé fáze průběhu projektu a obecná struktura studie proveditelnosti. V praktické části jsou podrobně rozebrány jednotlivé body závazné osnovy studie proveditelnosti. Cílem této práce je vytvoření podkladu pro studii proveditelnosti projektu výroby izolačních fólií.
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses