Zaměstnanecké výhody - Valášek, Martin; Šikýř, Martin, 1974-; Salabová, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Hlavním cílem této práce je představit stávající systém odměňování a poskytování zaměstnaneckých výhod (benefitů) ve společnosti Citibank, zjistit jaké zaměstnanecké výhody zaměstnanci preferují a zda jsou o současné nabídce zaměstnaneckých výhod dostatečně informováni. Záměrem je identifikovat klady a zápory stávajícího systému poskytování zaměstnaneckých výhod a pokusit se určit vhodnou a dostatečně motivující skupinu zaměstnaneckých výhod, které by vyhovovaly přáním a potřebám zaměstnanců a zároveň byly pro společnost nákladově výhodné.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses