Metody hodnocení zaměstnanců v soukromém sektoru - Reichl, Michal (2009)
Bakalářská práce se zabývá popisem metod hodnocení zaměstnanců. Dále pomocí kvantitativního a kvalitativního výzkumu zjišťuje, jaké metody jsou používány v soukromém sektoru a zda se jejich použití liší podle velikosti firmy.