Metody hodnocení zaměstnanců v soukromém sektoru - Reichl, Michal; Jindřich, Tomáš, 1980-; Sedláček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zabývá popisem metod hodnocení zaměstnanců. Dále pomocí kvantitativního a kvalitativního výzkumu zjišťuje, jaké metody jsou používány v soukromém sektoru a zda se jejich použití liší podle velikosti firmy.
Vedoucí práce: Tomáš Jindřich
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses