Porovnanie vykazovania leasingu v IFRS a v českých účetních standardech - Paňko, Tomáš; Müllerová, Libuše, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem zpracované bakalářské práce je porovnání účtování finančního leasingu podle mezinárodních standardů IAS 17 a českých účetních předpisů. V bakalářské práci se zaměřím na účetní stránku leasingu, jeho dopadem na výkazy firmy a okrajově načrtnu daňové vlivy. Práce pozůstává z teoretické části a případové studie, která se týká zaúčtování leasingu automobilu na základě přijaté leasingové ponuky.
Vedoucí práce: Libuše Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; leasing; bakalářské práce; leasing; bachelor's theses