Analýza informačních systému pro malé a střední podniky - Rýparová, Kateřina; Švecová, Lenka; Polčáková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Úvod práce pojednává o důvodech zvolení tohoto tématu, stanovení cílů práce a přehledu současného trhu informačních systémů v ČR. Teoretická část inklinuje k vymezení a definici pojmu ERP systém a sektoru malých a středních podniků. Do této části zahrnuji i problematiku bezpečnosti informačních systémů. Praktická část obsahuje vymezení metodiky průzkumu, zadání požadavků na IS v MSP, nadefinování kritérií, a dále představení vybraných informačních systémů. Tyto systémy jsou podle stanovených kritérií zanalyzovány a podrobně vyhodnoceny. V závěru jsem provedla celkový průměr všech dílčích kritérií a poukázala na nejlépe vyhodnocený informační systém.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses