Finanční analýza AC Sparta Praha fotbal, a. s. - Čermák, Jan; Holečková, Jaroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
V teoretické části této bakalářské práce je postupně vymezen a popsán základní význam finanční analýzy, uživatelé finanční analýzy, zdroje informací pro potřeby finanční analýzy a postupy a metody finanční analýzy. Praktická část pak využívá těchto teoretických znalostí k provedení vlastní finanční analýzy podniku AC Sparta Praha fotbal, a.s., přičemž hlavní důraz je kladen na analýzu vybraných poměrových ukazatelů a SWOT analýzu. Závěr obsahuje vyhodnocení výsledků praktické části a návrhy a doporučení pro zlepšení finanční situace podniku.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses