Leasing - Klímková, Veronika; Cardová, Zdenka, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce pojednává v první části o obecných charakteristikách leasingu a postupu při zpracování leasingové smlouvy. Dále se zabývá způsoby účtování leasingu a vše vysvětluje na konkrétních příkladech. Jsou zde uvedeny změny v leasingu, které nastaly v roce 2008 a poté v letošním roce 2009 a srovnání leasingu a úvěru. Závěr práce obsahuje výklad leasingu podle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví (IFRS) a podle Amerických všeobecně uznávaných standardů (US GAAP).
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; leasing; bakalářské práce; leasing; bachelor's theses