Finanční analýza podniku - Veseta s.r.o - Pokorná, Pavlína (2009)
Bakalářské práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti Veseta s.r.o. v letech 2003-2007. Práce je rozdělena na dvě části. Část teoretickou, která se zabývá základními metodami finanční analýzy. Druhá, praktická části obsahuje výsledky horizontální a vertikální analýzy, analýzy poměrových ukazatelů a dalších ukazatelů společnosti Veseta.