Finanční analýza podniku - Veseta s.r.o - Pokorná, Pavlína; Horník, Tomáš; Vochozka, Marek, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářské práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti Veseta s.r.o. v letech 2003-2007. Práce je rozdělena na dvě části. Část teoretickou, která se zabývá základními metodami finanční analýzy. Druhá, praktická části obsahuje výsledky horizontální a vertikální analýzy, analýzy poměrových ukazatelů a dalších ukazatelů společnosti Veseta.
Vedoucí práce: Tomáš Horník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses