Finanční analýza společnosti Metrostav,a.s. - Sutnerová, Kamila; Lodr, Jakub; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finanční analýza je proces, při kterém se zjišťují a vyvozují závěry z finančních výkazů. Finanční analýza obsahuje horizontální a vertikální analýzu, poměrové ukazatele, analýzu pracovního kapitálu a bilanční pravidla. Analyzovanou společností je Metrostav a.s. za léta 2003 až 2007 včetně predikce pro vývoj na rok 2008.
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; pracovní kapitál; bakalářské práce; financial analysis; working capital; bachelor's theses