Dopravní síť Pardubicka a možnosti jejího zlepšení - Kolín, Jan (2009)
Tato bakalářská práce pojednává o dopravní síti Pardubic, Přelouče a Lázní Bohdaneč. Popisuje především vnější napojení těchto měst. Soustředí na slabá místa a snaží se navrhnout jejich řešení. Představuje též budoucí projekty.