Dopravní síť Pardubicka a možnosti jejího zlepšení - Kolín, Jan; Mervart, Michal, 1977-; Mařáková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce pojednává o dopravní síti Pardubic, Přelouče a Lázní Bohdaneč. Popisuje především vnější napojení těchto měst. Soustředí na slabá místa a snaží se navrhnout jejich řešení. Představuje též budoucí projekty.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses