Finanční analýza a doporučení pro sledování finanční situace v konkrétním podniku - Hrdličková, Barbora; Boukal, Petr, 1962-2022; Kopal, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Finanční analýza středně velkého českého podniku, zaměřená na konfrontaci a využití v praxi
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses