Organizace práce ve společnosti IKEA Česká republika - Zobaníková, Iveta (2009)
Moje bakalářská práce se zabývá organizací práce ve společnosti IKEA Česká republika. Obsahuje popis a porovnání pracovních podmínek v externích skladech v Praze. Cílem je hodnocení, do jaké míry může na těchto faktorech záviset fluktuace zaměstnanců na zmíněných pracovištích. Zaměřuji se zejména na pracovní úkoly, pracovní režimy a ergonomii.