Organizace práce ve společnosti IKEA Česká republika - Zobaníková, Iveta; Svobodová, Hana, 1961-; Semradova, Ilona; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Moje bakalářská práce se zabývá organizací práce ve společnosti IKEA Česká republika. Obsahuje popis a porovnání pracovních podmínek v externích skladech v Praze. Cílem je hodnocení, do jaké míry může na těchto faktorech záviset fluktuace zaměstnanců na zmíněných pracovištích. Zaměřuji se zejména na pracovní úkoly, pracovní režimy a ergonomii.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; ergonomie; bakalářské práce; human engineering; bachelor's theses