Finanční analýza, Zemědělská společnost Rozhled a.s. - Rožnovská, Jana (2007)
Bakalářská práce má za cíl provést analýzu akciové společnosti Rozhled působící v zemědělství. Za tím účelem čtenáře nejprve seznamuje s různými postupy a principy finanční analýzy. V další části je představena společnost Rozhled a je provedena její finanční analýza pomocí základních nástrojů. Z tohoto rozboru vychází závěrečná část práce, která spočívá v hodnocení společnosti a navržení doporučení pro její management.