Finanční analýza, Zemědělská společnost Rozhled a.s. - Rožnovská, Jana; Lebedzeu, Uladzimir; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Bakalářská práce má za cíl provést analýzu akciové společnosti Rozhled působící v zemědělství. Za tím účelem čtenáře nejprve seznamuje s různými postupy a principy finanční analýzy. V další části je představena společnost Rozhled a je provedena její finanční analýza pomocí základních nástrojů. Z tohoto rozboru vychází závěrečná část práce, která spočívá v hodnocení společnosti a navržení doporučení pro její management.
Vedoucí práce: Uladzimir Lebedzeu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses