Aplikace jednoduchých statistických metod při měření a monitorování produktu v organizaci Rodinný pivovar Bernard, a.s. - Maršálová, Kateřina (2009)
Teoretická část práce popisuje měření a monitorování, přičemž se zaměřuje na sedm jednoduchých nástrojů řízení kvality, neshody a neustálé zlepšování. Praktická část následně dokládá použití vybraných nástrojů v praxi.