Aplikace jednoduchých statistických metod při měření a monitorování produktu v organizaci Rodinný pivovar Bernard, a.s. - Maršálová, Kateřina; Hykš, Ondřej; Plášková, Alena, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Teoretická část práce popisuje měření a monitorování, přičemž se zaměřuje na sedm jednoduchých nástrojů řízení kvality, neshody a neustálé zlepšování. Praktická část následně dokládá použití vybraných nástrojů v praxi.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses