Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Ledvinová, Andrea (2009)
Cílem mé bakalářské práce je vypracování finanční analýzy společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. v období mezi lety 2003 a 2007. Zaměřím se na zjištění finanční stability a kapitálové struktury podniku. Teoretická část práce popisuje jednotlivé metody a postupy finanční analýzy, kterým se budu později věnovat v praktické části této práce s cílem vyhodnocení finanční situace podniku.