Finanční analýza společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Ledvinová, Andrea; Sieber, Martina; Dudashvili, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé bakalářské práce je vypracování finanční analýzy společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. v období mezi lety 2003 a 2007. Zaměřím se na zjištění finanční stability a kapitálové struktury podniku. Teoretická část práce popisuje jednotlivé metody a postupy finanční analýzy, kterým se budu později věnovat v praktické části této práce s cílem vyhodnocení finanční situace podniku.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses