Ekonomika sportovní akce - Bílková, Nikola; Kotáb, Jiří; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce pojednává o ekonomice sportovní akce. Jsou zde rozebrány výnosy a náklady závodů Czech Truck Prix, dále také externality, které akce přináší.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; externality; sportovní akce; bakalářské práce; externalities; sport events; bachelor's theses